Twee jaar thuis

by - mei 24, 2019


Zo´n twee jaar geleden waren wij druk verhuisdozen aan het inpakken. Ons trouw jubileum schoot er een beetje bij in, want na jaren lang wachten hadden wij eindelijk een eigen (koop)huis! Een huis waar wij als gezin fijn de ruimte hebben met zelfs een mooie tuin.En hoewel het huis erg veranderd is, meer ingericht naar onze smaak, is de grootste verandering in de tuin te zien. De vorige bewoners hadden geen groene vingers. Het grasveldje werd af en toe gemaaid, de tegels gescrobt en de buxus bollen werden hier en daar wat bijgeknipt. Je kan misschien wel voorstellen dat de tuin niet veel was. De drie mega grote buxus bollen haalden wij samen met alle Hosta's eruit. Alleen de grote Hortensia mocht blijven. 


En langzaam werden er nieuwe planten voor in de plek gezet. (Bloeiende) planten die vogels, vlinders en insecten aantrokken. Er werd zelfs een waterbak geplaatst en als ik de 'oude ' foto's er weer bij pak dan kan ik het haast niet geloven hoe erg de tuin is veranderd. De layout met zijn betegelde zitgedeelte, het grasveldje en de lange plantenbak is hetzelfde gebleven maar alles daaromheen is veranderd. 


Deze zomer zal ons schuurtje ook een andere kleur worden geschilderd en dan is de verandering bijna compleet. Natuurlijk zullen er altijd wensen van ons blijven, zowel voor de tuin als het huis maar voor nu zijn wij dolgelukkig met ons huisje. Een huisje waar wij Eleanor zullen zien opgroeien en hopelijk over tien jaar nog steeds gelukkig mee zullen zijn. Want verhuizen, dat hopen wij een flinke tijd niet meer te hoeven doen..

You May Also Like

2 Reacties

  1. Dat ziet eruit als een fijne tuin, geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er zo fijn uit jullie tuin, en altijd blijft je huis veranderen toch :) Als je maar tevreden ben met je plekje

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥