Monthly Stitch | Juni 2019

by - juni 30, 2019

Monthly Stitch, aan het einde van de maand (of in het begin van de nieuwe maand) ga ik terugblikken op mijn gezette kruisjes. Dit deed ik enkele maanden in 2018 en in 2019 wil ik daar toch weer mee beginnen. Zo om te kijken hoeveel ik die maand heb geborduurd, maar ook om de motivatie erin te houden. Misschien heb ik die maand wel helemaal niet geborduurd, ook prima maar zo houd ik voor mijzelf wel de borduurwerken in het oog. Want de motivatie wil nog wel eens wegzakken als je aan zo'n zulke grote borduurwerk borduurt. Deze maand blik ik terug op mijn nieuwste borduurwerk 'Mini Deer Creek'.

- Eind Mei -

 Eind Juni -

Zoals eerder geschreven zal ik de komende tijd één a twee keer per week iets plaatsen op Kersenbloesems. Een vaste blog op de Woensdag en zo vaak mogelijk op de zondag. Voor vandaag blik ik terug op mijn gezette kruisjes. De voorgaande maand was er één waar ik in mijn vrije uurtjes veel borduurde en dat is ook zeker te zien aan de voortgang.


Nog een klein stukje en dan zal de hele tweede bladzijde erop staan. Eem bladzijde wat vooral uit  achtergrond een een stukje van de oever van het meertje bestond. Ondanks dat het een mini borduurwerk van HAED is, zitten er toch nog rond de 90 kleuren in. Deze bladzijde bestond dan ook uit grote stukken confetti ( voornamelijk bij de dennentakken) waardoor het soms net even wat langer duurde.

Desondanks mag ik zeker niet klagen over de voortgang want momenteel borduur ik bijna weer een bladzijde per maand! Hopelijk mag ik volgende maand weer een mooie update laten zien.

You May Also Like

2 Reacties

  1. Je bent al lekker onderweg! Zelf ook lekker bezig met knutselen, zo leuk!<3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig! Je zou niet zeggen dat dit een mini is de details zijn echt fantastisch. Ik merk nu dat ik ook meer naar de mini s kijk. En je hebt er een super tempo in.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥