Een ochtendje naar 'Hof van Eckberge'

by - juli 07, 2019Het was alweer een tijdje geleden dat we iets nieuws op de agenda hadden gezet, dus toen manlief met het idee kwam om naar ´Hof Van Eckberge´ te gaan werd dat gelijk gepland. Want iets nieuws proberen is altijd leuk! Hof van Eckberge is een belevingspark met verschillende binnen- en buiten speeltoestellen, een terras, mogelijkheid tot buffet en zelfs een mini zoo.
De zoo bestaat uit een tiental verschillende soorten dieren. Van prairie hondjes, zwarte zwanen tot aan wasbeertjes. Je moet er overigens niet vanuit gaan dat je er urenlang kunt rondlopen want het zijn echt maar een stuk of tien diersoorten. Maar dit maakt voor ons niks uit. Na een paar dieren te hebben gezien wil Eleanor toch naar de speeltuin.En de speeltuin was super! Verschillende speelattributen voor jonge- en iets oudere kindjes en zelfs een heus water speelpark. Gelukkig was het zonnig weer dus de schoenen konden lekker uit. Dit gedeelte was zeker Eleanor's favoriet. En na het spelen dronken wij nog een drankje met gebakje op het terras. En terwijl wij tussen de veldbloemen zaten begon Eleanor's bedtijd te naderen. Aangezien zij nog altijd een middagslaapje doet, zitten wij aan tijden gebonden.

Soms wel jammer, maar ze heeft het nog zo nodig! Ook deze ochtend konden wij goed merken dat de kleine dame eigenlijk erg moe was. Simpel gezegd, het was niet altijd even gezellig. Maar helaas heb je ook dit soort dagen erbij zitten. Misschien dat wij binnenkort er nog eens zullen komen om dit ochtendje nog eens te herbeleven ;) You May Also Like

3 Reacties

  1. Een ideale plek voor kleine en grote mensen lijkt mij, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh dit ziet er erg gezellig uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ziet het er heerlijk uit daar zeg, het is herkenbaar van die middagslaapjes, hierdoor plannen wij ook alles in de ochtend want van 12 a 1 slaapt ze... Niet heel handig maar zo nodig ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥