Info & Contact


Welkom op deze pagina! 

Als je graag met mij persoonlijk in contact wilt komen ben je op de goede pagina terecht gekomen. Ook kan je hier alles lezen over mijn copyright en voorwaarden voor samenwerkingen.

Kersenbloesems
Kersenbloesems.nl is een persoonlijke blog waarop ik sinds 23 oktober 2010 mijn artikelen online zet. Iedere dag doe ik weer nieuwe inspiratie op voor artikelen en deze publiceer ik met veel plezier op deze blog.

Copyright
De meeste foto's zijn door mijzelf gemaakt, deze zijn dan ook altijd voorzien van een kleine copyright. Mocht een foto, tekst of quote niet van mijzelf zijn, dan vermeld ik altijd de originele bron. Wil je graag iets van deze blog gebruiken? Stuur dan een e-mailtje naar madebymies@hotmail.com of vul onderstaand contact formulier in.

Privacy verklaring
Per 25 mei 2018 is het verplicht om als blogger een privacyverklaring op je blog te plaatsen om zo te voldoen aan de Europese Privacywet. De blog Kersenbloesems heeft als doel om de persoonsgegevens van lezers te respecteren. In deze verklaring (klik) laat ik weten op welke wijze de blog Kersenbloesems dit doet.

Samenwerkingen
Heeft u een bedrijf of een blog en wilt u samen met mij aan een artikel of project werken? Of heeft u een product wat meer aandacht verdiend? Ik zou graag met u samen werken! Één van de voorwaarden die ik stel, is dat het onderwerp of product wel binnen Kersenbloesems.nl past. Stuur eens een e-mailtje en dan kunnen we samen verder kijken wat er mogelijk is.

De artikelen die ik in samenwerking schrijf, zullen altijd mijn eerlijke mening bevatten. Mijn mening zal ik dan ook niet voor een vergoeding of compenserend product aanpassen. Ieder artikel dat ik voor een samenwerking schrijf, zal ik kenmerken. Onderaan het artikel zal ik vermelden voor welk bedrijf, product, blog of site ik het artikel heb geschreven.

Contact opnemen
Heb je een vraag of kan ik je misschien ergens mee hepen? Misschien heb je wel een opmerking of tip voor mijn blog, dan mag je mij natuurlijk altijd benaderen!  Reacties over mijn blog vind ik erg leuk maar ook zeer behulpzaam. Het helpt mij (als blogger) juist om te groeien en beter te worden. Schroom dus niet om mij te e-mailen.foxyform
Vul het contactformulier in of stuur een e-mailtje naar: madebymies@hotmail.com

Ik probeer alle e-mail's zo snel mogelijk te lezen. Echter omdat deze blog puur als hobby bedoeld is en niet als bedrijf, kan het soms zijn dat ik wat later reageer.

Ik ben ook bereikbaar via de volgende Social Media kanalen:

Share
Tweet
Pin
Share