Over mij


Wat leuk dat je op deze pagina komt kijken! Natuurlijk krijg je door het lezen van deze blog ook al wel een goed beeld van mij, maar ik ga mij toch nog even kort voorstellen..


Hoi ik ben Michelle! Ik ben 28 jaar, getrouwd met Chris a.k.a manlief en samen zijn wij de trotse ouders van onze dochter Eleanor (2.5 jaar). In Mei 2017 verhuisden wij naar ons eerste koophuisje aan de rand van de stad Enschede en hier wonen wij met heel veel plezier. Dit huis en tuintje delen wij gezellig samen met onze Shih-tzu: Bentley en twee konijntjes.

Naast bloggen ben ik graag buiten te vinden. Iedere dag wandel ik wel één of twee keer door onze fijne, natuurrijke buurt maar zo gauw het kan ben ik ook graag in het bos te vinden. Heerlijk wandelend onder het bladerdak. Genietend van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Het wandelen is niet alleen fijn, maar ook goed voor mijn Hypermobiliteit om al mijn spieren en gewrichten soepel te houden. In het dagelijks leven ondervind ik best veel klachten en pijn van de Hypermobiliteit maar gelukkig gaat het sinds de laatste tijd wat beter.

Ik mag mijn vrije uurtjes graag besteden aan deze blog, door met de camera op pad te gaan, te borduren en af en toe haak ik ook een stukje. Winkelen doe ik liever voor onze kleine meid dan voor mijzelf, maar op een goede kop cappuccino in een gezellige lunchroom zeg ik geen nee. Met vriendinnen kan ik onder het genot van een lekker kopje thee uren kletsen, een Keltische festival of metal concert is voor mij het ultieme uitgaansgevoel en als ik mijn kledingstijl zou moeten omschrijven dan zou dat alternatief en casual zijn.

De lange lokken werden enkele jaren geleden al afgeknipt en momenteel draag ik trots een kort, a-symmetrische pixie kapsel. Ook de chemische verf heeft na jarenlang gebruik plaats moeten maken voor de natuurlijke variant: Henna. Momenteel heb ik vijf tatoeages, vijf piercings, zes oorbellen waarvan twee gestretcht zijn  naar 12 mm en heb ik voorliefde voor dr. Martens,  donkere lipstick en dierproefvrije producten.


Share
Tweet
Pin
Share