Over mij
Hoi! Mijn naam is Michelle en ik ben 24 jaar.
Sinds december 2007 ben ik happily in love met Chris en sinds 22 mei 2015 zijn wij ook getrouwd!  Op onze bruiloft is ook deze mooie foto genomen trouwens. Twee jaar geleden zijn wij verhuisd naar een klein maar fijn flat met twee balkons dat wij met trots ons Home Sweet Home noemen. Maar als dierenliefhebber zou ik een huis geen thuis noemen zonder een paar gezellige viervoeters. Onze familie bestaat dan ook uit Floortje en Murray de konijnen, Fenna de dwerghamster, Tommie de Poes en Bentley de Shih Tzu.

In december 2014 mocht ik na een lange periode dan eindelijk afstuderen als paraveterinair, dierenartsassistente. Helaas gooide mijn lichaam half in de studie mijn plannen flink door elkaar waardoor ik na het afstuderen heb besloten om er niet in verder te gaan. Door de klachten van mijn Hypermobiliteit  heb ik mijn leven als student  ingeruild voor een leven als huisvrouw.  Een moeilijke keuze, maar eentje die op dit moment wel het beste voor mij is.


Maar vervelen doe ik mij zeker niet, mijn vele hobby's houden mij heerlijk bezig.  Is het niet het borduren, haken of breien, dan is het wel mijn liefde voor de natuur en alles wat erin groeit, bloeit en rond loopt. Als mijn lichaam het toelaat ben ik dan ook het liefste in de natuur te vinden. Met Bentley en mijn Nikon D3100 ga ik graag op pad om al het moois van de natuur vast te leggen. En deze foto’s deel ik dan gezellig hier op Kersenbloesems. Want ook het bloggen is over de jaren heen een grote hobby geworden.

Met al deze creatieve en natuurlijke- en ambachtelijke hobby's hebben mensen vaak een heel 'natuurlijk' beeld van mij. Dit klopt ook ergens wel want nergens in mijn douche en make-up lade is niets te vinden wat op dieren is getest en ik probeer alle producten zo natuurlijk mogelijk te houden. Achter deze woorden wordt vaak niet een dame met een liefde voor tatoeages, piercings en donkere kleding gezien. But surprise.. vele tatoeages ( momenteel vier, maar ik ben nog lang niet klaar) sieren mijn lichaam en de lange, bruine lokken hebben plaats gemaakt voor een kort a-symmetrische kapsel. Naast tattoeages heb ik ook een voorliefde voor Rock en Metal, legerkisten, gekleurd haar, vampier verhalen, dieren, thee en The Rituals.

Een dame met vele verschillende hobby's en interesses. 
Welkom bij een stukje van mijn leven, welkom bij Kersenbloesems.